Social

#ploi abundente #ploi #inundatii

Ploile abundente din ultimele zile au facut prapad in Romania

Ploile torentiale din ultimele zile, au facut ravagii in mai multe regiuni din tara. Mai multe regiuni ale tarii sunt inundate, iar necazurile oamenilor nu se opresc aici.

Drumurile comunale au fost distruse de scurgerile venite de pe versanti, iar malul a acoperit curtile oamenilor. Un barbat din localitatea Ocnita a fost luat de apele umflate ale paraului Slanic. El avea grija de cateva vaci. Vremea rea a creat probleme si in Gorj. Circulatia pe Drumul Judetean 675A, in comuna Licurici, a fost inchisa temporar, aseara, din cauza precipitatiilor abundente, scrie libertatea.ro.

Un barbat din comuna damboviteana Ocnita si-a gasit sfarsitul in apele paraului care trece prin localitate.

Efectele ploilor sunt mult mai grave in orasul Comanesti, din Bacau. Aici, o parte din versant a inceput sa o ia la vale dupa ce pamantul a fost imbibat de apa. Alunecarea de teren din zona, inainteaza cu trei metri pe ora.

Zece familii au fost deja evacuate, iar altele urmeaza sa fie evacuate, daca alunecarile de teren nu se opresc. Primarul a decretat alerta de cod rosu de interventii.

Sursa foto: toptabu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea