Social

#conditii meteo #vremea weekend #vijelii #ploi #starea vremii

Ploi, vijelii si grindina! Iata cum va fi vremea in weekend

Pe alocuri vremea se va raci si se vor inregistra intensificari de vant, ploi si caderi de grindina. In schimb, cei care au ales sa-si petreaca weekendul pe litoral au parte de vreme frumoasa. Iata cum va fi vremea in acest weekend.

Vineri vremea va fi in continuare calduroasa, maximele fiind cuprinse intre 26 si 37 de grade. La munte vremea va fi instabila, inregistrandu-se, pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Izolat vor fi conditii de grindina. Pe litoral vremea va fi frumoasa iar maximele se vor incadra intre 26-28 de grade.

In Bucuresti maximele vor atinge 36 de grade la umbra, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Sambata vremea va fi in continuare calduroasa in Bucuresti si pe litoral.

In Capitala temperaturile minime vor inregistra valori de 20-22 de grade, iar maximele vor urca pâna la 37-38 de grade, disconfortul termic fiind accentuat.

Pe litoral in schimb, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperaturile minime vor inregistra 22-23 de grade iar maximele vor urca pana la 29 de grade.

La munte in schimb, vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult innorat si se vor inregistra, pe arii extinse, averse, descarcari electrice si vijelii. Izolat va cadea grindina, iar vantul. Maximele vor fi cuprinse in jurul valorilor de 22-23 de grade.

Duminica vremea continua sa se raceasca la munte, unde va ploua in continuare pe arii extinse. Temperaturile maxime se vor inregistra intre 19 s 22 de grade. Vantul va avea sufla cu putere in prima parte a zilei.

Si in Busuresti temperaturile incep sa scada, insa va fi in contiuare cald. Minimele vor scadea pana la 15 grade iar maximele vor fi cuprinse intre 33-34 grade. Spre seara se vor inregistra innorari iar in cursul noptii de Duminica spre Luni sunt posibil averse de ploaie.

Pe litoral in schimb, vremea va fi in continuare calduroasa, maxime fiind cuprinse între 30-33 de grade, iar minimele între 19-22 de grade.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea