Social

#vremea #ploi #prognoza meteo

Ploi torentiale si vijelii in toata tara

Vremea se va raci usor in urmatoarea perioada, deoarece, incepand de joi, un front atmosferic rece se va apropia de granita de nord-vest a tarii noastre.

Astfel ca joi dupa-amiaza se vor inregistra averse, insotite de descarcari electrice, si vijelii in partea de vest, centru si nord a tarii. De asemenea, izolat va cadea si grindina. Temperaturile maxime se vor situa insa intre 23 si 32 de grade Celsius.

Vineri, vremea va continua sa fie urata, cu ploi torentiale. Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp, izolat chiar si 50 l/mp, in Moldova Moldova, local in Maramures, Transilvania, Muntenia si in Dobrogea.

Vantul va sufla tare, in special in timpul averselor, si va lua aspect de vijelie. Temperaturile vor incepe sa scada in zona de nord a tarii, unde maximele vor ajunge la 22-23 de grade Celsius.

In partea de sud insa temperaturile se mentin ridicate, pana la 30-31 de grade Celsius.

Sambata, aversele se mai opresc, insa va mai ploua local in regiunile nordice si in sud-est. Vantul va sufla moderat, iar temperaturile scazute se vor mentine in nord, unde vor fi maxime de 22 de grade.

Sursa foto: www.ziuanews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea