Social

#herastrau #lacul herastrau #plimbare herastrau

Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Cele doua zile libere de luni, 30 aprilie, si marti, 1 mai, vor putea fi petrecute si in parcul Herastrau din Bucuresti, la o plimbare gratuita cu vaporasele. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) pune la dispozitie 5 vaporase cu o capacitate totala de 430 locuri.

Intr-un comunicat ALPAB remis Mediafax se arata ca navele Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora isi vor astepta vizitatorii la Debarcaderul Central. Daca o plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau va fi gratuita timp de 2 zile, una cu o barca cu rame sau o hidrobicicleta cu 2 locuri va costa 5 lei pe ora. De asemenea, o plimbare cu o hidrobicicleta cu 4 locuri va costa 15 lei pe ora.

Incepand cu data de 1 mai, Debarcaderul Central este deschis zilnic intre orele 10.00 si 20.00, barcile cu rame si hidrobicicletele putand fi inchiriate, de asemenea, zilnic in intervalul orar 10.00-19.00.

Foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea