Social

Plesan, vopsit in violet

Dupa lupte seculare care au durat aproximativ... o luna, Mihaita Plesan a ajuns sub comanda lui Gica Hagi . Marti seara, Dinamo si Poli Timisoara au batut palma pentru transferul mijlocasului, " cainii rosii " urmand sa primeasca 1.500.000 de euro.
Marian Iancu a confirmat ieri, la postul de radio Total Sport FM, aceasta mutare. "Calitate/pret, este o afacere buna. Chiar daca nu a avut un sezon fericit la Dinamo, am incredere in Hagi, care a avut referinte bune despre fotbalist", a precizat Iancu. Contactat telefonic ieri dimineata, Mihaita Plesan a ramas surprins cand a auzit ca Dinamo si Poli Timisoara s-au inteles pentru transferul sau. "Nu stiu nimic despre nici un transfer. Eu sunt la vizita medicala cu Dinamo. Sunt la Dinamo si ma pregatesc cu Dinamo. Asta este tot ce stiu", a comentat Plesan. Nici coechipierii lui Plesan nu stiau prea multe despre transferul mijocasului. "Am vazut ca Mihaita a facut vizita medicala cu noi, deci e la Dinamo, nu cred ca o sa fie o problema... astazi, pana maine nu se stie. Ii doresc tot binele si, poate, imi va veni si mie randul", a spus Florentin Petre . Dar Dinamo mai si cumpara, "alb-rosiii" putandu-se lauda cu inregimentarea fundasului Dorin Mihut, in varsta de 24 de ani. Jucatorul venit de la divizionara B FC Bihor a semnat un contract valabil pana in 2010. In alta ordine de idei, tehnicianul Esteban Vigo s-a intors in tara acum doua zile si s-a aratat multumit de faptul ca Fl. Petre va juca si in retur pentru "cainii rosii". "Este foarte bine ca ramane. Este un jucator important pentru Dinamo. L-am vazut in unele inregistrari video si este un jucator care ar putea ajuta echipa Dinamo. Nu vom renunta la jucatorii care ne pot ajuta", a marturisit Vigo, care este convins de faptul ca atacantul Claudiu Niculescu va ramane in stefan cel Mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea