Social

#medicamente antifumat compensate #produse dependenta tutun #plasturi antifumat #lege antifumat #fumat

Plasturii antifumat vor fi compensati!

In conditiile in care de luna viitoare intra in vigoare legea care interzice fumatul in spatiile inchise, Ministerul Sanatatii vine in ajutorul romanilor care vor sa renunte la acest viciu! Un proiect lansat în dezbatere publica propune ca produsele care combat dependenta de tutun sa intre pe lista medicamentelor compensate!

 

Potrivit proiectului, Ministerul Sanatatii va cumpara, în 2016, prin achizitie publica centralizata, medicamentele necesare combaterii consumului de tutun. Printre acestea se numara si plasturii transdermici cu nicotina. Astfel, persoanele care doresc sa se lase de fumat vor putea sa cumpere plasturi cu nicotina si alte medicamente compensat.

Noul proiect prevede asigurarea unor stocuri adecvate si continue de medicamente, materiale sanitare, dispozitive medicale si altele asemenea, necesare derularii programelor nationale de sanatate publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea