Social

#fibrociment #Placi fibrociment

Placi fibrociment - alege solutia potrivita pentru cladirea ta

Fatada ventilata reprezinta un concept relativ nou utilizat in tara noastra, fiind reglementat de-abia in anul 2013 printr-un act normativ care a stabilit materialele, structurile si metodele necesare de executie, astfel incat rezultatul obtinut sa constituie o constructie eficienta din punct de vedere energetic si sigura fata de diversele provocari ale naturii ori ale activitatilor omului.

 

Fatada ventilata ori fatada cu alcatuire ventilata constituie un sistem de fatada unde una dintre componentele sistemului are prevazuta o lama de aer, care poate fi slaba sau puternica si este ventilata in mod natural. Lama de aer este pozitionata in locasul dintre fata exterioara a stratului termoizolant si fata interioara a elementului de constructie. In domeniul constructiilor, sistemele de izolare pentru pereti sunt impartite in doua sectiuni: unul numit sistem continuu ori umed, iar altul fiind fatada uscata sau sistemul uscat. 

Rolul principal al stratului de aer ventilat este sa asigure egalizarea presiunii tuturor vaporilor dintre mediul exterior si sistemul fatadei.

De ce sunt importante placile de fibrociment?

In ultima perioada, constructorii au pus tot mai mult accentul pe materialele eco-friendly, iar unul dintre motivele esentiale fiind acela al compozitiei materialelor care trebuie sa fie una prietenoasa, ecologica fata de mediul inconjurator si foarte usor de montat. Placile din fibrociment se situeaza perfect in cadrul noilor cerinte ale pietei imobiliare, reusind sa indeplineasca o multime de atributii mai mari fata de alte materiale care sunt existente pe piata, printre acestea enumerandu-se: rezistenta la foc, rezistenta la apa, izolarea termica, izolarea fonica si totodata, aspectul foarte placut. Un alt avantaj al acestor placi fibrociment este legat de optiunile crescute de integrare in diferite proiecte fiind extrem de versatile din punct de vedere al utilitatii lor. Sunt ideale pentru placarile interioare ale peretilor, cat si pentru fatade exterioare ale diferitelor tipuri de constructii, fie ca este vorba de spatii comerciale, de ansambluri rezidentiale ori de reimprospatarea imaginii unei cladiri.

Care este rolul placilor de fibrociment?

Placile de fibrociment de calitate si eficiente reprezinta o alegere inteleapta a tuturor proprietarilor, oferindu-le un confort si o utilitate foarte placuta. Equitone vine in intampinarea tuturor persoanelor interesate cu o gama diversificata de placi de fibrociment concepute ca fiind o solutie potrivita pentru cladirea ta. Lista utilitatii acestor placi este mult mai larga, putand fi relatate urmatoarele aspecte: acoperire eficienta pentru spatiile de interior sau exterior, materiale decorative pentru diferite zone ale cladirilor, materiale pentru panouri publicitare si multe altele.

Cladirea ta are nevoie de solutii ideale pentru a iti oferi o siguranta din toate punctele de vedere.

FOTO: equitone.com/ro-ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea