Social

Placeri pe bani facute cu mina

In zonele ultracentrale din Bucuresti gasesti si cite 10 saloane de masaj erotic pe un bulevard. Minimal sau desfrinat zugravite in miile de pliante de la receptiile hotelurilor, unele pun accent pe mestesugul masajului oriental, iar altele isi cheama clientii cu imagini ce ar da valoare unui film porno.
Cind te intorci de la salonul de masaj erotic mai bine-i spui nevestei ca te-ai imbatat ca porcul cu baietii sau ca ai pierdut masina la poker, decit sa recunosti prin ce ai trecut timp de o ora: ai fost dezarmat in citeva minute cu niste pene de paun, lasat in fundul gol si facut praf din prima mingiiere cu sinii. Nu-i preacurvie, e terapie, cu alte cuvinte sanatate curata, sustin de mii de ani legile orientale ale erotismului. Iar in Bucuresti sint multe saloane care zic ca le aplica.

Din suta de telefoane zilnice pe care le primesc saloanele, majoritatea sint cereri timide de sex salbatic. La inceput ma stresa o astfel de atitudine, dar, pina la urma, fiecare are dreptul sa caute si sa faca ce vrea cu banii lui, spune Dania, patroana salonului Sundari.

Uneori si filmati, si cu banii luati

Cum in bransa sint si saloane de masaj erotic care merg pina la capat cu serviciile, maseuzele care-si tin bikinii pe ele fac bani mai greu. Amaliei, care acum lucreaza la un salon caruia nu vrea sa-i dam numele, i-au trecut multi barbati prin mina. Erotizeaza de ani de zile si stie ca in 80% dintre saloane se face sex. Sint cele in care li se cere fetelor sa faca orice ca sa fie clientul multumit. Inca de la telefon, formula ce dezleaga doritorilor misterul unui pliant din care nu se intelege pina unde clientul nostru e stapinul nostru este Masajul e cu finalizare?.

Dar clientului care a plecat calcind pe nori de la un salon atit de indatoritor poate sa-i stea, citeva luni sau ani mai tirziu, placerea in git. In unele saloane, clientii sint filmati, pentru ca atunci cind patronii au probleme sa-i poata convinge sa-i ajute. In altele sint buzunariti cind merg la dus, a vazut Amalia.

Nu-i de mirare ca unii oameni de afaceri se tin pentru inceput la adapostul hainelor, ca niste calugari prinsi fara voia lor in virtejul Carnavalului de la Rio. Nu-si dau nici un pantof jos pina nu dau toate perdelele la o parte, in cautare de camere de luat vederi care, la o adica, sa le prezinte un rezumat filmat al timpului lor liber. Umbla la salonul de masaj erotic cu nume de imprumut, iar cind ii intrebam cit de des vin, tin sa ne asigure ca rar de tot si numai cind ii doare spatele.

Traducatoare maseaza erotic

Dintr-un apartament din Piata Victoriei, Dania a facut un cuib al placerilor retinute. I-a inmuiat lumina cu draperii, l-a inundat cu muzica ambientala , santal, mosc, patchouli si rozmarin, iar fetelor de la salonul ei le-a aratat cum sa puna in timpul masajului mina pe client - ca pe un iubit, nu ca pe o prada. A prohibit orice tocait de tocuri, chiar si jucaus, si micile stridente ale vocii, caci l-ar impiedica pe client sa uite de lumea pe care o lasa la usa. Cel mai greu e cu italienii, ca vorbesc mult si tare, vin cite 3-4 odata fara programare si mai au si cite un trabuc in mina. Francezii si nemtii sint cei mai zgirciti, iar romanii cei mai generosi, spune Dania. Raspunde la telefon delicat, senzual si copilaros. Parca-i intorci cu cheita si le comanzi sa vina aici, nu?, ride ea usor. Fosta directoare zonala la o firma de publicitate, stie ce importanta are imaginea.

E foarte greu sa faci o echipa. Mi-a fost uneori imposibil sa le dezvat pe unele care veneau din alte saloane ca masajul erotic nu inseamna sa te dai lovita de excitata ce esti, sa faci jap, jap, trei miscari de masaj suedez, trei miscari de dat cu sinii, sapte cu parul pe spatele lui, oh, ah si omul ala se superexcita, explodeaza si ai scapat de griji . Or, asta nu-i masaj!, e nemultumita Dania. Acum are o echipa din care fac parte o traducatoare, o asistenta universitara si o tinara manager la o firma de utilaj industrial. Salariul lor acolo nu trece de 400 de euro. Aici se relaxeaza si pot sa cistige si 20 de milioane de lei pe luna, dar familiile lor nu stiu ca fac si asta. Masajul pe care Dania il preda fetelor e o combinatie de miscari foarte relaxante, din masajul suedez, oriental si Thai, care la final iti dau asa o stare de bine, ca uiti ca voiai sa faci un mare sex cu maseuza. Chiar daca dupa ce a coborit de pe tocuri si-a dat deoparte valul care-i acopera trupul, aceasta si-a pastrat doar bikinii pe ea. Insa patroana de la salonul de masaj erotic Seherezada a vazut ca pentru multi clienti masajul e intr-atit de relaxant ca au pierderi spontane de energie.

Scoala pentru neveste

Dania facea la inceput masajul erotic doar cu pene de paun si cu parul. A venit o tipa la angajare si i-am spus «Fa-mi si mie ce i-ai face unui client!». Mi-a facut un masaj cu sinii si am incremenit, nu stiam ce mi se intimpla. I-am zis: «Ce faci, te dai la mine?». Dar era superfain, atunci am descoperit de ce le place acest masaj barbatilor. In oferta de la Sundari mai sint masajul suedez, masajul oriental si masajul Thai, desi cel erotic e cel mai rivnit. Un barbat care nu stie ce excitanta e o miscare, intr-un anume ritm, intr-un anume loc, nu are cum sa o daruiasca altcuiva. Multi clienti ne intreaba: «As putea sa-i fac asta sotiei mele?» Si ii inveti cum, zice Dania. In timpul masajului, omul se simte eliberat de tensiuni si incepe sa se destainuiasca, dar la Sundari, fetele nu-i lasa sa vorbeasca prea mult, caci simt ca-i intelegi si fac o pasiune pentru tine, in loc sa se duca acasa la nevasta.

Romantisme in pielea goala

Lucrind intr-un mediu atit de promitator, maseuzele trebuie sa-i convinga pe clienti, cu zimbet si riset, sa-si puna poftele cele mari in cui, ca ele doar de cele mici se pot ocupa. Clientii au impresia ca ce le spui tu la telefon, ca oferi masaj erotic si nu sex, e doar o poezie si ca inauntru e leopardul. Cred ca fetele vor sex nebun, non-stop cu toata lumea care intra aici. Ei, bine, nu!, spune Dania. Cind vad ca maseuzele nici vorba sa-i astepte cu picioarele desfacute, necredinciosilor care totusi au batut drumul pina la salon le fuge pamintul fagaduintei de sub picioare. Improvizeaza o retragere demna, gen: Pai nu mi-ati spus la telefon ca nici una dintre fete nu are ochii verzi!. Iar talentatii, care sint convinsi ca pot sa suceasca mintile oricarei femei, ramin totusi pe saltea sa duca lupta pina la capat, dar gura nu le tace. Cite masini n-am auzit eu promise, cite calatorii si cite castele in Spania, nu pot sa spun. Barbatii cred ca daca scot niste perle din astea te indragostesti subit de ei!, s-a plictisit Dania. Pe ei, fetele aplica si alte tehnici decit cele ale masajului oriental. Nu trebuie sa-i refuzi abrupt, ca mai tare pornesc la lupta. Daca vad ca nu ai niste reactii standard, sint debusolati si se calmeaza. Cind nu reuseste sa-i mai tina clientului in friu romantismele, una dintre fetele de Sundari se ridica, spune ca e virgina si ca trebuie sa-i ceara voie lui tata ca sa mearga cu el in oras. Atacantul ori izbucneste in ris, ori sare din lac in put si o cere de nevasta. Patroana salonului Seherezada isi explica usor perseverenta clientilor: Multi barbati vin aici in cautarea unei relatii sau a unei partenere sexuale. Dar si multe fete se angajeaza la saloanele de masaj erotic in cautare de sponsori.

Ca sa le arate clientilor ca salonul nu-i casa de toleranta , Dania refuza sa le ia banii inainte de a se termina ora de masaj: Au impresia ca te-au cumparat si pot sa faca ce vor cu tine. Asa ii faci sa te respecte mai mult decit si-au propus la inceput.

Femeile vin la masaj erotic doar cu iubitul

Marea majoritate a clientilor au cel putin 30 de ani. Fiecare categorie salariala isi are salonul ei, caci piata-i generoasa si ofera un asa-zis masaj erotic si la 400.000 de lei. La saloanele scumpe mai nimeresc si studenti cu banii numarati: Au venit la noi si doi pusti, un baiat si o fata, chiulisera de la curs, nu le ajungeau nici banii. Au facut masaj in aceeasi camera, se uitau unul la altul sa vada cum reactioneaza, pentru ei a fost ca si cum au facut dragoste, spune Dania. Femeile nu vin la masaj erotic singure, ci doar daca e si iubitul cu ele.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea