Social

#sanatate #pizza congelata #risc sanatate #pizza interzisa

Pizza congelata, un adevarat pericol pentru sanatate. Esti de acord cu interzicerea ei?

Desi este unul dintre cele mai iubite preparate, pizza congelata este extrem de periculoasa pentru sanatate. Aceasta este un produs semipreparat, de aceea contine foarte multi aditivi si conservanti artificiali, ce pot afecta sanatatea.

In plus, pizza congelata contine foarte multe grasimi si o cantitate de sare peste limitele normale, iar acestea nu fac decat sa iti afecteze inima.

Administratia pentru Alimente si Medicamente a SUA a cerut chiar interzicearea comercializarii acestui produs, deoarece contine foarte multe grasimi trans artificiale. In aceeasi categorie intra si margarina sau popcornul.

Grasimile trans sunt niste grasimi hidrogenate, obtinute din uleiuri vegetale printr-un proces de hidrogenare, prin care devin solide si mult mai rezistente in timp. Majoritatea producatorilor de congelate folosesc aceste grasimi pentru a mari valabilitatea produselor, dar si pentru a le face sa aiba un gust mai bun si mai proaspat.

Sursa foto: pentru-tine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea