Social

#pixuri electorale #copiute #teza unica #elevi

Pixuri electorale, copiute la tezele unice

Pixurile personalizate impartite pe strazi in aceasta campanie electorala sunt transformate de elevi in instrumente de copiere la tezele cu subiect unic.

Astfel, elevii claselor a VII-a si a VIII-a s-au inarmat, pe post de copiute , cu pixuri ingenios fabricate, din corpul carora, cu un varf de unghie, se poate trage o fasie de hartie, lunga de 18 cm si inalta de 6,8 cm.

"Pe acest petic de hartie pot sa scanez peste 20 de formule de matematica sau trei lectii cu date importante de la istorie", a declarat pentru Gardianul un elev de clasa a VIII-a de la o scoala din sectorul 6 al Capitalei.

Un alt coleg al sau, de la aceeasi unitate de invatamant, a marturisit ca "pot fi chiar scanate cinci lectii, chiar daca scrisul apare foarte mic, si, in timpul tezei scrise se poate citi cu foarte multa usurinta". Pixurile-copiute sunt fabricate din plastic si in interior sunt prevazute cu un mic cilindru care infasoara mina din mijloc si care este prevazut cu un arc.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea