Social

#vedete #vlad #pariu cu viata # criss #promovare pix #pix pilot frixion

Pixul Pilot Frixion, promovat de Criss si Vlad, vedetele din serialul "Pariu cu Viata"

Pilot Frixion, pixul care scrie, sterge si rescrie, a avut inca de la lansare un mare succes. Compania Dacris, importator exclusiv Pilot in Romania, a pregatit o campanie de promovare in care Criss si Vlad vor fi personajele principale alaturi de Pilot Frixion.

Pilot Frixion este lider de piata pe segmentul „Instrumente de scris de tip rollere”*.  Aceasta pozitie de succes este datorata unicitatii produsului dar si modului inovativ in care a fost comunicat. Pilot Frixion este primul pix care se poate sterge fara a folosi alte instrumente corectoare. Copiii pot rescrie exact pe locul pe care au scris inainte. Caietele raman curate si frumoase.

Compania Dacris a decis realizarea unei campanii de promovare intense, in care Criss (alias Cristina Ciobanasu)  si Vlad (alias Vlad Gherman) utilizeaza cu succes produsul Pilot Frixion. Cei doi sunt indragiti de tinerii romani, fiind membri ai noii formatii ONE si ai trupei LaLa Band – principalul element de atractie al serialului-fenomen Pariu cu Viata care a fost difuzat pe ProTV, in care Criss si Vlad au fost protagonisti.

Spotul TV Pilot Frixion [VM1] surprinde un moment autentic din viata celor doi, in care incearca sa compuna versurile unei noi melodii. In procesul de creatie, exista momente de tensiune, cei doi scriu, sterg si rescriu pentru a ajunge la versul perfect. In cele din urma dragostea dintre ei dar si pixul pe care il tot inchid si deschid ii ajuta sa ajunga la cea mai buna varianta, si sa aiba o noua melodie de succes.

Campania va fi difuzata pe mai multe canale media incepand cu luna august 2013, cu  o intensitate sporita in prima luna, care coincide cu perioada de pregatiri pentru reinceperea scolii.

Spoturile TV vor fi difiuzate pe 11 statii TV de interes pentru tinerii utilizatori.

Campania va avea si o componenta de online puternica pentru a spori vizibilitatea campaniei.

Despre cerneala FriXion

Cerneala FriXion devine transparenta la temperaturi mai mari de 600C si reapare la temperaturi mai mici de -100C. Dupa ce ai scris cu rollerul FriXion, prin frecare cu celalat capat al rollerului se degaja o temperatura suficient de ridicata astfel incat cerneala devine transparenta.

Despre Pilot

Compania PILOT PEN detine cea mai veche fabrica de instrumente de scris din Japonia care a inceput sa functioneze in anul 1918. Produsele sale sunt bine cunoscute in toata lumea pentru calitatea lor si pentru usurinta in utilizare.

Despre SC Dacris Impex SRL

Dacris Impex este in topul  companiilor specializate in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca, cu o crestere constanta a cifrei de afaceri si a numarului de angajati, Dacris a dezvoltat relatii puternice cu clienti si furnizori, in prezent fiind partener de incredere pentru mai mult de 5000 de companii.

Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, DoubleA, ToyColor, Carioca.

* Pozitia de lider pe piata instrumentelor de scris de tip Rollere este pozitie confirmata de GFK pe pannelul de magazine pe care il monitorizea.

Grupul Dacris

Telefon: 021 3506758

www.dacris.net

www.rechizitelemele.ro


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea