Social

#victor piturca #nationala romaniei

Piturca nu mai vrea sa plece in 2010 de la nationala

Desi a declarat in mai multe randuri ca va pleca de la "nationala" in 2010, Victor Piturca spune ca s-ar putea sa ramana totusi pana in 2012.

"O sa vedem. Cu Lupescu am discutat un plan pe 4 ani, sa formez o echipa pentru Europeanul din 2012, ale carui preliminarii vor fi mai usoare, pentru ca se califica mai multe echipe", a spus Piturca la GspTV.

Piturca a anuntat si care va fi cuplul de fundasi centrali in meciul cu Serbia, avand in vedere absentele lui Ghionea si Goian, ambii suspendati. "Absentele lui Goian si Ghionea, ambii suspendati, ma determina sa folosesc in amicalul cu Croatia, ca pregatire pentru Serbia, cuplul Tamas-Chivu", a mai spus selectionerul.

Intalnirea dintre nationalele de fotbal ale Romaniei si Sebiei, din Grupa a 7-a a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial din 2010, va avea loc sambata, 28 martie, de la ora 20:15, pe stadionul "Farul" din Constanta. Ca de obicei, partida va fi transmisa, in format LIVE text , de site-ul Ziare.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea