Social

#nationala #antrenament #jucatori #oboseala #fotbal

Piturca a anulat antrenamentul de dimineata

Antrenamentul Nationalei de fotbal din aceasta dimineata, anulat. Selectionerul Victor Piturca a luat aceasta decizie, pentru ca jucatorii au acuzat o stare de oboseala, dupa ce majoritatea acestora au evoluat duminica in meciurile din campionatele in care joaca.

Dintre selectionati doar sase jucatori au iesit pentru antrenamente usoare si alergari usoare. In aceasta seara insa tricolorii au programat un antrenament inchis presei, pe stadionul Farul. In urma acestui antrenament selectionerul va decide daca mijlocasul Ovidiu Petre , care este usor accidentat va ramane sau nu in cantonamentul Nationalei.

Ieri, Piturca declarase ca va adopta o tactica agresiva in cele doua meciuri ale Nationalei, spunand ca vrea sa puna presiune pe sarbi inca de la inceput, insa este constient de faptul ca Serbia este o echipa foarte puternica care in acest moment nu are nici un jucator indisponibil.

Partida dintre Romania si Serbia va avea loc pe 28 martie, la Constanta, de la ora 20.45, in timp ce jocul cu Austria se va disputa pe 1 aprilie, in deplasare, la Klagenfurt , de la ora 21.30, in cadrul Grupei a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 din Africa de Sud.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea