Social

#catel #pisica #spital

Pisici si caini maidanezi, la plimbare prin spitalele romanesti

Bolnavii romani convietuiesc in spitalele din tara noastra impreuna cu animale de pripas. Mai multi vizitatori ai unitatilor spitalicesti din Bucuresti, Iasi si Tsrgu Mures au filmat animale precum caine, pisica sau sobolani care se plimbau nestingheriti pe holurile sau chiar prin cantinele unitatilor, desi acestea ar trebui sa fie unitati aseptice.  

Bolnavii sau rude ale acestora au filmat cu telefonul mobil ce au vazut in spital si au trimis amterialul filmat catre postul de televiziune Realitatea TV. Imaginile prezinta animalele mergand pe holurile unitatii medicale, care duc spre computer tomograf, cantina sau saloanele spitalelor.

De exemplu, Razvan din Iasi a trimis video-ul care arata un caine maidanez mergand agale prin sectia de triaj-internari a Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Un alt exemplu este al unei pisici care se plimba printre paturile dintr-un salon al Spitalului Bagdasar din Capitala. Ea treece si prin cantina acolo unde primeste si mancare, de la o asistenta. Potrivit Realitatea TV, expeditorul mesajului video a insotit filmarea de urmatorul text: "Am fost duminica, 9 august, la Spitalul Bagdasar, la sectia Neurologie, si am gasit o pisica internata pe sectie. O serveau frumusel cu mancare de la cantina, iar cand am intrebat-o pe doctora daca i-au facut externarea, a spus ca este de-a casei. Poate la urmatoarea vizita gasesc si-un caine".

Iata videoclipul care arata un caine maidanez mergand pe holulunui spital iesean:

 

 

Iata videoclipul care arata o pisica mergand pe holulunui spital din Bucuresti:

 

 

Sursa video: Realitatea.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea