Social

#episcopie #vila #giurgiu

Piscina si Hummer la Episcopia Giurgiului

Episcopia Giurgiului a achizitionat vila unui vames pentru suma de 750.000 de euro in urma cu trei ani. Transformata intr-o manastire de lux, proprietatea are acum piscina, un Hummer si trei caprioare .

Specialistii imobiliari spun ca pretul imobilului achizitionat a fost de trei ori peste media pietei. Episcopia a facut din vila resedinta Preasfintitului Ambrozie si patru maicute se bucura si ele de toate facilitatile.

Reprezentantii patriarhiei sustine ca in vila din Giurgiu se traieste auster si nu in huzur, in ciuda luxului, informeaza Realitatea.net.

Banii folositi la achizitionarea vilei sunt fonduri proprii ale episcopiei, obtinute din donatii si vanzarea de lumanari, sustin reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane.

Episcopia Giurgiului detine si doua autoturisme de teren, un Land Rover si un Hummer, doua Skoda Octavia si un teren intravilan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea