Social

#apetit sexual #cercetatori #pilula contraceptiva

Adevarul gol-golut despre contraceptive si viata sexuala

Cercetatorii au stabilit ca pilulele anticonceptionale nu diminueaza libidoul femeilor, asa cum se credea pana acum. Exista insa si o conditie: femeile trebuie sa foloseasca contraceptivele inaintea inceperii unei relatii de cuplu.

O echipa de cercetatori din Marea Britanie si din Cehia a studiat comportamentul sexual al 365 de cupluri. Ei au stabilit ca cele mai multe femei percep pozitiv viata sexuala sub anticonceptionale, intrucat se simt in siguranta si, prin urmare, sunt mai relaxate.

In plus, cercetatorii au descoperit ca satisfactia sexuala a femeilor nu este afectata daca isi intalnesc partenerul in perioada in care iau deja pilulele. Cu toate acestea, exista cupluri care se tem ca viata intima va avea de suferit daca femeile incep sa ia anticonceptionale.

"Cercetarile noastre au aratat ca femeile care si-au intalnit partenerul in timp ce luau deja pilulele si au continuat sa le utilizeze, precum si cele care nu au folosit niciodata pilula, au raportat o mai mare satisfactie sexuala decat acele femei care au inceput sau au renuntat sa foloseasca pastilele contraceptive in timpul relatiei", a declarat dr. Craig Roberts, coordonatorul echipei de cercetatori, citat de dailymail.co.uk.

Sursa foto: news.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea