Social

Piata locala a serviciilor de turism dentar va creste in 2008

Potrivit specialistilor Dent Estet, piata est-europeana de stomatologie a devenit foarte atractiva pentru expati , pe fondul costurilor reduse ale ofertelor de tratamente dentare, al accesului la lucrari stomatologice complexe realizate in timp scurt, dar si ale punctelor turistice din regiune.

Potrivit unui studiu de cercetare efectuat la nivel global de revahealth.com, citat de Dent Estet, gradul mediu de satisfactie a persoanelor care au optat pentru programele de turism dentar a atins 84%, pacientii economisind, in medie, 4.800 de euro, adica 60% din costul unui tratament stomatologic solicitat in tara de provenienta.  

Peste 95% dintre respondenti au ales aceste programe datorita costurilor scazute, factorul de decizie in alegerea clinicii fiind dat de calitatea standardelor profesionale, tehnologiile de ultima ora folosite si a posibilitatii de rezolvare a problemele dentare intr-un timp mult mai scurt. Unul dintre cei mai importanti factori, dupa parerea specialistilor Dent Estet, in acest sens, este acordarea unei importante maxime pentru siguranta pacientilor, prin utilizarea sterilizatoarelor in cadrul clinicilor conform standardelor de management al calitatii. 

(continuarea in Wall-Street)

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea