Social

#benzina #petrom #motorina

Petrom a ieftinit din nou benzina si motorina

OMV Petrom a micsorat din nou preturile benzinelor si motorinelor comercializate la statiile proprii. Benzinele s-au ieftinit cu patru bani pe litru, iar motorinele cu trei bani pe litru.

In urma modificarii operate, la statia Petrom din Soseaua Pipera din Capitala un litru de benzina Standard 95 costa 5,73 lei. In schimb, pentru un litru de benzina Extra 99 conducatorii auto scot din buzunar 6,16 lei. In cazul celor doua sortimente de motorina, noile preturi sunt 6,04 lei (motorina standard), respectiv 6,27 lei (motorina extra).

In sudul Capitalei exista si statii Petrom unde litrul de motorina este mai mic de sase lei, iar cel de benzina coboara sub pragul de 5,6 lei.

Companiile petroliere modifica in mod frecvent preturile carburantilor in functie de cotatiile titeiului si produselor petroliere derivate pentru zona lor de referinta. In stabilirea noilor preturi se tine cont si de conditiile de pe piata locala.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea