Social

#pensie Petre Roman #petre roman #pensie

Petre Roman a dezvaluit ce pensie primeste lunar de la stat! Unii romani nu castiga atat nici in patru luni

Ajuns la 76 de ani, varsta pe care a implinit-o in luna iulie, Petre Roman a disparut din politica, insa in continuare este destul de prezent in studiourile anumitor televiziuni de stiri.

 

Premier al Romaniei intre 26 decembrie 1989 si 16 octombrie 1991, Petre Roman a avut mai multe functii politice in tara noastra, printre care senator, deputat si ministru.

Invitat recent la Antena 3, fostul politician a fost intrebat care este pensia pe care o primeste lunar de la statul roman, iar Petre Roman nu s-a ferit sa raspunda la aceasta intrebare.

„Eu si acum muncesc pentru a castiga un ban in plus. Sunt profesor si tin niste cursuri pentru care sunt bine platit, sunt si presedinte si profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine platit si am si pensia mea. Am pensia mea si pensia speciala care a fost restabilita acum trei luni. In cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a spus Petre Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea