Social

#tigari contrabanda 2008

Peste 9 milioane de pachete de tigari de contrabanda, confiscate in 2008

Peste 9.000.000 pachete de tigari de contrabanda , a caror valoare se ridica la peste 11.000.000 de euro, au fost confiscate , in 2008, de politistii de frontiera .

Tigarile, aproximativ 9.350.000 de pachete, erau destinate comercializarii la negru pe pietele din tara sau strainatate si proveneau din Ucraina sau R. Moldova , se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.

Valoarea tigarilor confiscate este de 44.643.685 de lei - aproximativ 11 milioane de euro. Acestea au fost depistate atat la intrarea in tara, in punctele de trecere a frontierei sau la "frontiera verde", cat si la iesire catre statele Schengen .

Din cazuistica inregistrata, precizeaza Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, s-a constatat ca traficantii proveneau, preponderent, din Republica Moldova, Romania si Ucraina, dar si din alte state, precum Polonia, Rusia, Bulgaria, Serbia, Belgia, Austria, Germania, Ungaria etc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea