Social

#flori parcuri # flori bucuresti #amenajare parcuri bucuresti

Peste 400.000 de flori vor fi plantate in parcurile din Bucuresti

Peste 400.000 de de flori urmeaza sa fie plantate pana la sfarsitul lunii mai in parcurile din Bucuresti, conform Mediafax.

Actiunea a fost initiata luni de Administratia Lacuri , Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB). Florile vor fi din productia proprie si urmeaza sa infrumuseteze zonele centrale ale parcurilor.

Tot luni, au fost incepute in Capitala si o serie de lucrari specifice de primavara: greblat, plivit , executare de saibe la arborii si arbustii din peluze etc.

"Ne pregatim sa oferim bucurestenilor parcuri cat mai curate cu zone amenajate cu flori, pentru ca in acest sezon cel mai bun mod de a te relaxa este sa faci o plimbare in natura. Specialistii ALPAB au avut grija pana acum in serele noastre sa cultive cat mai multe specii de flori, pe care acum le aducem in parcuri sau in aliniamentele stradale", a declarat Radu Popa, director general ALPAB.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea