Social

#educatie #clasa i #prescolari # inscrieri clasa I

Peste 35.000 de cereri de inscrieri in invatamantul primar in doar doua zile

35.272 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare si clasa I au fost depuse in doar doua zile de la debutul primei etape de inscriere, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei, pana miercuri la ora 20.00.

Dintre aceste cereri, 2.384 au fost completate pe formularul online de pe site-ul Ministerului Educatiei, www.edu.ro, la sectiunea "Inscrierea in invatamantul primar", iar 1.234 au fost validate la secretariatele unitatilor de invatamant unde parintii au aplicat, a precizat Ministerul Educatiei Nationale intr-un comunicat de presa.

Prima etapa de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014 a inceput marti, 2 aprilie, se va incheia pe 22 aprilie, listele copiilor inscrisi urmand sa fie afisate pe 29 aprilie la sediul fiecarei unitati de invatamant, pe site-urile scolilor, ale inspectoratelor scolare si pe cel al municipiului Bucuresti.

O a doua etapa de inscriere se va desfasura in perioada 8-17 mai, insa aceasta va fi destinata doar pentru copii care nu au fost inscrisi intr-o unitate de invatamant in prima etapa. Afisarea finala a acestei a doua etape va fi facuta public pe 24 mai.

Sursa foto: www.gandul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea