Social

#mobila lem's #lems

Peste 3.500 de romani au ales pentru camera de zi configuratii New York, de la Lem’s

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania, a livrat saptamana aceasta living-ul New York cu numarul 3.794. Aceasta a ajuns la Bucuresti, oras in care a fost deschis recent un nou magazin Lem’s. Gama de living New York, lansata in 2012, a propus publicului roman primul living produs de serie in Romania, cu sticla si lumini. La 3 ani de la lansare, New York ramane prima optiune a clientilor Lem’s care cauta un design exclusivist, cu detalii sofisticate si sisteme moderne de iluminare LED pe senzori sau sisteme de deschidere tip push.

De la lansarea din 2012 si pana in prezent, configuratiile New York au ajuns sa reprezinte 22,4% din vanzarile totale de living-uri in reteaua Lem’s. Pretul mediu al unei configuratii New York este 4.629 lei.

„Contributia gamei New York in vanzarile Lem’s a crescut de la an la an, fapt care indica o deschidere tot mai mare a romanilor catre produsele premium, catre o imbinare eficienta intre design modern, indraznet, si functionalitate, manifestata prin iluminarea pe senzori, deschidere automata sau glisare silentioasa” declara Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Din 2015 Lemet produce livingurile Box pentru publicul tanar

Anul acesta, Lem’s a introdus in portofoliul de produse o noua gama de living-uri functionale si cu design modern, living-urile Box. Prin configuratiile Box, Lem’s se adreseaza unui public tanar, interesat in egala masura de mobilier cu personalitate, cu o cromatica bogata si un design modern–minimalist. Dincolo de aspectul stilistic, livingurile Box au caracter utilitar, cu spatii de depozitare generoase, si pot incadra perfect un TV modern, nelipsit din camera de zi a romanilor.

“Configuratiile Box sunt deja expuse in toate magazinele din reteaua Lem’s, iar feedback-ul clientilor este excelent. Ne asteptam ca livingul Box sa ajunga la aprox. 2.000 de configuratii vandute pana la sfarsitul anului. Iar in anul urmator, probabil va devansa contributia New York in vanzarile de living-uri din reteaua noastra” adauga Adrian Rizea.

Living-urile Box pornesc de la 1.600 lei si sunt, ca toate produsele Lem’s, configurabile si adaptabile in functie de modulele si dimensiunile dorite de clienti.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea