INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Peste 3.000 de locuri de munca disponibile pentru absolventi

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza, vineri 28 septembrie 2007, „ Bursa locurilor de munca pentru absolventi “. Actiunea va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic – Petru Maior din Bulevardul Timisoara nr.6. Pana in acest moment si-au anuntat participarea 150 agenti economici cu o oferta de 3.100 locuri de munca . Absolventii de facultati vor avea la dispozitie 334 de posturi, iar absolventii de liceu, 698 locuri de munca. Pentru muncitorii calificati, adica absolventii scolilor de arte si meserii, agentii economici ofera 1.549 de locuri de munca, iar pentru muncitorii necalificati, 519 posturi. Ofertele de locuri de munca ale agentilor economici se mai primesc inca pana la data de 26 septembrie la sediul A.M.O.F.M. Bucuresti. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea