Social

#ansambluri #imobiliarium #locuinte #casa

Peste 14.000 de locuinte, oferite de 50 de ansambluri si agentii, vor fi prezentate in acest weekend la targul Imobiliarium

Imobiliarium, cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pietei rezidentiale, insumeaza, la editia din acest weekend, peste 14.000 de locuinte, oferite de 50 de ansambluri si agentii atent selectate. Expozitia prezinta vizitatorilor discounturi cuprinse intre 1.000 si 15.000 de euro, oferite doar in cadrul evenimentului.

Imobiliarium 2022 va avea loc in weekendul 14-16 octombrie, noutatea principala a editiei constand in noua locatie a evenimentului – NORD Events Center by Globalworth, o locatie moderna, accesibila – aflata la un minut distanta de statia de metrou Pipera, ce dispune de parcare dedicata vizitatorilor.

Oferta acestei editii va acoperi o gama diversificata de locuinte, respectiv ansambluri imobiliare regasite, preponderent, in zonele centrale si de nord ale Capitalei, din toate segmentele. Circa 30% dintre locuinte sunt deja finalizate, 50% se afla in constructie, iar 20% sunt in stadiul de plan.

„Ne asteptam ca aceasta editie, la care estimam in jur de 5000 de vizitatori, sa fie una de succes. Mizam, in primul rand, pe calitatea si numarul ansamblurilor prezente, dar si pe formatul conceptului Imobiliarium, care va asigura vizitatorilor o experienta de prospectare eficienta si placuta. Totodata, dupa aproape trei ani, clientii vor regasi la noi numeroase oferte diversificate intr-un singur loc, iar limitarea autorizatiilor de constructie, ce va determina o reducere considerabila a ofertei in urmatorii ani, face ca toamna aceasta sa fie o perioada ideala pentru achizitii imobiliare, atat pentru clientii care isi cumpara o locuinta, dar si pentru investitori”, a declarat Mihai Cima, organizator Imobiliarium.

Printre cei mai mari expozanti care isi vor prezenta ofertele la expozitia imobiliara din acest weekend se numara: NEPI Rockcastle, Aqua City, Nusco Imobiliara, Rent Guard, Cordia, Sole, Cortina Norh si Cortina 126, Speedwell, ANG Luxury Properties si multi altii. Totodata, vizitatorii se vor putea bucura in cadrul evenimentului de diverse elemente surpriza, aduse de partenerii evenimentului, care completeaza experienta clientului la targ.

Discounturi de pana la 15.000 de euro si o paleta larga de beneficii

Majoritatea dezvoltatorilor vin la Imobiliarium cu diverse promotii, cele mai intalnite fiind discounturile cuprinse intre 1.000 si 15.000 de euro, oferite doar in perioada evenimentului. Totodata, expozantii propun o varietate de beneficii dedicate clientilor. Spre exemplu, Aqua City ofera locuri de parcare in subteran, in valoare de 15.000 de euro, la orice achizitie, iar Parcului 20 by Cordia propune, pe langa oferte exclusive la ultimele unitati disponibile din ansamblu, o gama larga de beneficii precum statii de incarcare pentru masini electrice, parcari pentru vizitatori, parcari pentru biciclete, boxe la subsol, receptie pentru rezidenti si vizitatori etc.

Totodata, in cadrul expozitiei vor fi lansate in premiera si noi ansambluri rezidentiale. Unul dintre expozanti - NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar si dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, aduce la Imobiliarium primul proiect rezidential al grupului – Vulcan Residence – ce va fi finalizat in a doua jumatate a anului viitor. La Imobiliarium, Vulcan Residence vine cu un pachet special de preturi pentru un numar limitat de apartamente, cat si cu oferte tip « apartament plus loc de parcare » sau « apartament plus spatiu de depozitare » la un pret special, care se incadreaza in plafonul TVA de 5%, inca in vigoare pana la finalul anului.

Printre alti mari dezvoltatori care lanseaza noi ansambluri in cadrul Imobiliarium se numara si Nusco Imobiliara – un nou proiect de 120 de vile in zona de Nord a Capitalei, respectiv Cortina North, care lanseaza faza a doua a complexului. Un alt dezvoltator care vine la Imobiliarium cu stoc nou, la preturi de lansare, este Speedwell, cu ansamblurile The Ivy si Triama Residence. Din portofoliul acestuia mai face parte si Paltim, un proiect premium de regenerare urbana, amplasat pe malul Begai, in Timisoara, ce reprezinta o oportunitate de investitie pentru cei interesati.

Majoritatea dezvoltatorilor isi vor prezenta ofertele deja aflate pe piata, dintre care mentionam case ce pornesc de la pretul de 110.000 de euro in Buftea, langa padure, oferite de dezvoltatorul Sole sau proiectele Cortina North si Cortina 126 - locuinte premium si high-end, cu design inovator, finisaje si dotari de exceptie, de la dezvoltatorul Cortina. Totodata, dezvoltatorii vor expune si proiecte ce prezinta un potential investitional, in zone de vacanta. Un exemplu in acest sens ar fi ansamblul Jade Tower, din Costa del Sol, Spania, oferit de Cordia.

Un alt proiect inovator, ce isi propune sa stabileasca un nou reper pentru locuintele de lux din Capitala si din tara este Elie Saab Towers – creat de catre Metropolitan Group si Elie Saab, unul dintre cele mai importante nume din industria de Haute Couture la nivel mondial. Turnurile Elie Saab vor fi amplasate intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Capitalei.

ANG Luxury Properties propune in cadrul targului un portofoliu impresionant de ansambluri de lux, precum Pines Residence, Marina Tower, Green Lake Smart Villas, Grand Chalet, Brick, Urban Plaza etc. Mai mult, pentru Marina Tower si Grand Chalet (ansambluri la mare si munte) compania ofera vouchere considerabile (intre 5.000 si 50.000 de euro) doar primilor 5 cumparatori. Totodata, atat cele doua ansambluri mentionate, cat si Damac, EMAAR si Sobha din Dubai, ofera payment plans pe 2, respectiv 5 ani. Saptamana aceasta, ANG Luxury Properties lanseaza  NOAM - showroom-ului diviziei sale de mobila, un business complementar ce importa mobila, finisaje si decoratiuni de la branduri de prestigiu din Italia. Vizitatorii Imobiliarium vor putea beneficia de cele 3000 de vouchere oferite de NOAM in cadrul evenimentului. Mai mult, ANG Luxury Properties va prezenta in cadrul targului si primul proiect imobiliar in calitate de dezvoltatori, sub brandul Monarc.

Solutii si proiecte complementare achizitiei imobiliare, dedicate clientilor Imobiliarium

Pentru a facilita experieta de prospectare si achizitie a locuintei, Imobiliarium are ca parteneri diverse companii ce ofera servicii complementare, dedicate celor interesati de achizitia unei locuinte. Spre exemplu, in cadrul evenimentului, Storia.ro, platforma imobiliara cu cele mai multe anunturi, va lansa indexul T.R.A.I., un instrument care ajuta clientul in decizia de achizitie.

„Indexul T.R.A.I te ajuta sa vezi nivelul real de trai al locuitorilor unui cartier, un fel de index al sanatatii imobiliare a zonei. Incurajam pe toata lumea sa intre pe trai.Storia.ro, macar din curiozitate, daca nu se afla acum in cautarea unei locuinte, iar la Imobiliarium ii asteptam la standul Storia.ro cu mai multe surprize, inclusiv unele de casa noua, dar si cu diverse activitati, atat pentru adulti, cat si pentru copii”, a declarat Monica Dudau, Marketing Manager Storia.ro & OLX Imobiliare. 

Pe de alta parte, Bankata, comparator financiar cu peste 50 de criterii de analiza, a pregatit cu ocazia evenimentului 35 de oferte de credit ipotecar si 50 de oferte de credit de nevoi personale, potrivite pentru orice profil de cumparator. Iar Tech Cuisine, cel mai important jucator de pe piata de smart home din Romania, va prezenta, la standul dedicat, solutii de automatizare a incalzirii, a accesului in locuinta, echipamente pentru controlul inteligent al iluminarii si multe altele.

De asemenea, va fi prezent si brandul Kuziini, producator de bucatarii ce aduce in fata vizitatorilor Imobiliarium un software avansat, ce ofera clientilor posibilitatea de a-si proiecta si vizualiza bucatariile prin intermediul programului special de realitate virtuala. 

Oferta imobiliara vine insotita de o experienta digitala

Prin intermediul platformei de inregistrare MyConnector, organizatorii Imobiliarium faciliteaza accesul gratuit la eveniment, daca inregistrarea este realizata inainte de inceperea targului. Acelasi instrument digital ofera vizitatorului si posibilitatea de a primi o segmentare dedicata a ofertelor din cadrul expozitiei (in functie de nevoile sale, bifate la inscriere), astfel incat in cadrul evenimentului va sti exact ce ansamblu se regaseste in criteriile sale.

Totodata, pe toata perioada expozitiei, vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea ansamblurile prin imagini 360 grade, disponibile pe device-urile expozantilor, inainte de a le vizualiza in forma fizica, unele dintre acestea fiind inca nefinalizate.

Pre-inregistrarea se poate face direct pe website:  www.imobiliarium.ro, iar pentru cei care nu aleg aceasta varianta, biletul de acces direct la targ va fi in valoare de 20 de lei.

Despre Imobiliarium

Imobiliarium, prima expozitie tehnologizata dedicata zonei de rezidentiale, este organizat de una dintre cele mai mari companii de organizare de evenimente - Universum Events. Lansat in 2017, ca o alternativa la clasicele evenimente de real-estate, targul Imobiliarium vine cu un obiectiv simplu: de a facilita posibililor cumparatori procesul de selectie si achizitie a unui imobil rezidential, aducand tehnologia in prim plan.

Targul Imobiliarium reuneste cel mai mare numar de ansambluri noi, tinand cont de experienta si istoricul acestora si, totodata, cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pietei imobiliar-rezidentiale.

Imobiliarium 2022 este sustinut de Storia.ro si are ca  Parteneri Platinum: Nusco Imobiliara, iResidence, Speedwell, Vulcan Residence by Nepi Rockcastle, Aqua City, ANG Luxury Properties, Parcului 20 by Cordia, Metropolitan, Ospinas, THE Concept iar ca Parteneri Gold: Cortina North, Cortina 126, Elements by the lake, Rent Guard, Sole Forest Residence, RE/MAX Magnum Group, UniCredit Bank, Delta Studio, Tech Cuisine Smart Home, Bankata, Asociatia Romana Smart City, Partener Media Principal Kiss FM.

FOTO: Imobiliarium.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea