Social

#job #cariera #somaj #someri #locuri de munca #locuri de munca disponibile

Peste 11.000 de locuri de munca disponibile pentru someri in toata tara

Somerii din toata tara primesc o veste buna de la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Institutia a anuntat in mod oficial ca sunt disponibile, in periodata 16-22 mai 2013, peste 11.000 de locuri de munca in toata tara.

Astfel, persoanele aflate in cautarea unui job pot accesa un total de 11.171 de posturi libere la nivel national, cele mai multe in Cluj (1.890), Bucuresti (723) si Constanta (661). Pentru absolventii de studii superioare, exista 867 de oferte, iar pentru persoanele cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati, angajatorii asteapta 10.304 candidati.

La categoria ofertelor pentru studii superioare, se cauta ingineri si subingineri, programatori, asistenti medicali generalisti, consilieri vanzari, consilieri financiari-bancari, experti geologi, inspectori asigurari si specialisti in domeniul calitatii.

Pentru cei cu studii medii si sub acest prag de calificare, exista oferte de confectioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat in industria confectiilor, operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, sofer masina de mare tonaj, ospatar, casier sau manipulant marfuri.

Somerii pot accesa pagina oficiala anofm.ro, pentru a intra in legatura cu persoanele de contact pentru postul vizat.

Sursa foto: horeca.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea