Social

Peste 100 de tineri au adus adrenalina la cote maxime

La sfarsitul saptamanii trecute vitezomanii au avut posibilitatea sa se dea in spectacol fara sa le fie teama ca se vor alege cu amenzi usturatoare. Motivul, Asociatia Sportiva X Team Racing Club Constanta , Midnight Racing si No Speed Limit au organizat o cursa auto de accelerare viteza.

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a editie, a avut loc pe tronsonul Saturn-Venus. Cei peste 100 de participanti din toate colturile tarii s-au intrecut pe o distanta de 400 metri. Amatorii de senzatii tari au avut in plus prilejul sa-si etaleze autoturismele carora le-au modificat fie motorul, fie intreaga caroserie. Printre cei care au demonstrat ca masinile lor sunt cele mai puternice s-au aflat foarte multi detinatori de Dacii , carora le-au dat un look nou, mai atragator.

Categoriile stabilite de catre organizatori au fost de la 60 pana la peste 400 CP. Cu motoarele turate la maximum, vitezomanii si-au aratat abilitatile de conducatori auto , mai cu seama pentru a impresiona animatoarele sumar imbracate ce dadeau startul.

Nici prezenta celor peste 500 de curiosi, multi dintre ei catarati in copacii de pe marginea carosabilului, pentru a avea o vizibilitate mai buna, nu i-au lasat indiferenti pe soferi care au incercat sa nu se faca de ras.

Pe durata cursei circulatia microbuzelor cu traseu in statiuni, cat si a celorlalte autovehicule a fost deviata pe DN 39. Organizatorii au declarat ca participarea tot mai numeroasa la astfel de curse dovedeste faptul ca romanii au gasit un nou hobby, si anume sa-si modifice propriile autoturisme.

Placerea de a conduce o masina tare care, pe deasupra, arata impecabil costa insa foarte mult. Mai precis, pasionatii de tuning pot scoate din buzunare intre 5.000 si 30.000 de euro, insa roadele investitiei nu intarzie sa apara.

"De mai multi ani sunt pasionat de cursele de viteza. Din pacate, nu am putut sa particip efectiv la primele competitii organizate intrucat nu aveam masina. Dorinta de a conduce un autoturism care sa faca senzatie pe sosele, dar nu numai, mi s-a indeplinit recent, cand am facut prima achizitie. Dupa ce am cumparat masina , i-am modificat atat motorul, cat si exteriorul. Desi am cheltuit cateva mii de euro, sunt foarte multumit de rezultat, iar in viitor doresc sa o dotez cu elemente noi", a declarat Florian Marin, unul dintre concurenti.

Mai trebuie spus ca premiile care le-au revenit castigatorilor au constat in elemente de tuning oferite de catre mai multe firme de specialitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea