Social

#elevi #teste #bacalaureat #inscriere Bacalaureat

Peste 10.000 de elevi inscrisi in cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului in Capitala

Potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, in sesiunea de toamna a Bacalaureatului sunt inscrisi 10.273 de elevi. Cei mai multi sunt in Sectorul 6, unde pentru diploma de BAC se vor lupta 2.184 de candidati.

O noua incercare pentru cei peste 10.000 de elevi care nu au reusit sa treaca de prima sesiune a Bacalaureatului. Oficialii Ministerului Educatiei au centralizat situatia inscrierilor in Capitala. Potrivit acestora, in Sectorul 1 sunt inscrisi 1.862 de elevi, in Sectorul 2 sunt 1.968 de candidati, in Sectorul 3 sunt 1.769 de candidati, in Sectorul 4 exista un numar de 1.059 de elevi, in Sectorul 5 un numar de 1.431 de candidati si in Sectorul 6 - aproape 2.200 de elevi.

Bacalaureatul debuteaza pe 19 august cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala a limbii romane si se termina pe 30 august, cu proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea rezultatelor va avea loc pe 2 septembrie, pana la ora 12.00, iar depunerea contestatiilor se va face in aceeasi zi, pana la ora 16.00. Rezultatele finale vor fi afisate pe 5 septembrie. Promovabilitatea in prima sesiune, la nivelul tarii, a fost de 56,4%.

Sursa foto: rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea