Social

#confectii #constructii #faliment #firme #prahova #someri

Peste 1.000 de prahoveni vor deveni someri

Aproape 1.400 de prahoveni vor deveni someri in urmatoarele trei luni, potrivit reprezentantilor Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Prahova, care a facut publice, joi, datele privind disponibilizarile care vor fi efectuate in judet in noiembrie si decembrie 2008, dar si in ianuarie 2009.

"Astfel, pe langa cei 744 de prahoveni care au fost disponibilizati la inceputul lunii noiembrie de la Uzina Mecanica Plopeni, in urma unei restructurari esalonate, obiectul concedierilor colective pentru urmatoarele trei luni il fac un numar de 644 persoane, majoritatea angajate in domeniul constructiilor, dar si in domeniul confectiilor si in industria mobilei", a precizat purtatorul de cuvant al AJOFM , Dragos Parvan.

El a adaugat insa ca exista si locuri vacante tocmai in domeniile in care se fac concedierile. "Ce constatam noi este un paradox: daca ne uitam pe lista afisata saptamanal la sediul AJOFM cu locurile de munca vacante, observam ca exista foarte multe tocmai in domeniile in care se fac si concedierile de care vorbim, adica in constructii si confectii " a declarat Dragos Parvan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea