Social

Pesedistii oradeni au scandat minute in sir "Nastase presedinte!"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a fost primit cu entuziasm ieri la Oradea, unde cei prezenti la o festivitate de sustinere a candidatilor partidului la alegerile locale au scandat "Nastase presedinte!".

In discursul tinut la Oradea, Adrian Nastase, a atacat actuala guvernare, despre care a spus ca este o „guvernare pe datorie", dar si PD-L.

„M-am gandit zilele astea ce e un democrat-liberal, avand in vedere ca atunci cand lasi un democrat si un liberal intr-o camera, dupa un timp trebuie sa intre un pesedist sa stearga sangele de pe pereti. Dar, pe urma mi-au spus niste prieteni ca un democrat-liberal este acea persoana care se va bate pana la sfarsitul vietii pentru ca oricine in Romania sa aiba dreptul sa spuna ca Traian Basescu are intotdeauna dreptate", a declarat Nastase.

Nastase a mai afirmat ca PSD are datoria sa revina la guvernare, chiar daca in ultima vreme s-a „clatinat usor". „Desi nu a fost un partid iubit, PSD este un partid foarte respectat. Oamenii trebuie sa aiba din nou incredere in noi", a spus Nastase.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea