Social

# fracturi #despagubiri #accidentari #trotuare necuratate

Ai cazut pe un trotuar necuratat? Poti primi despagubiri!

Persoanele care au suferit fracturi si alte leziuni in urma cazaturilor pe trotuarele necuratate de zapada si gheata pot primi despagubiri de la asociatia de locatari sau de la firmele responsabile de deszapezire. Despagubirea poate fi obtinuta in urma unei intelegeri amibiale, iar, daca nu se ajunge la consens, cazul poate merge in instanta, unde pot fi recuperati banii cheltuiti cu tratamentul.


Astfel, cei care se accidenteaza pot cere daune morale in instanta pentru ingrijirile medicale, daca cele doua parti nu se inteleg pe cale amiabila. Persoanele vatamate trebuie sa adune cat mai multe probe atunci cand cad, sa aiba martori si sa faca fotografii sau filmulete cu locul necuratat.

Apoi, trebuie sa mearga cat mai repede la medicul legist si sa scoata un certificat medico-legal care sa arate tratamentul si zilele de ingrijire necesare. In plus, persoana care a alunecat pe un trotuar necuratat trebuie sa depuna o plangere la politie sau o actiune direct in instanta.

Sursa foto: glasul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea