Social

# incendiu colectiv

Persoane nevatamate in incendiu s-au intors la spital cu probleme grave de sanatate!

Mai multe persoane care au reusit sa scape din incendiul de la Colectiv fara nicio rana s-au intors la spital acuzand probleme pulmonare grave. 

Dan Enescu, managerul spitalul "Grigore Alexandrescu" a anuntat ca in acest moment  trateaza mai multe persoane cu boli pulmonare severe. Initial, acestea nu au acuzat niciun fel de problema de sanatate. 

"Evolutia acestei arsuri si complicatiile adiacente sunt total imprevizibile. Va reamintesc de o fetita care nu avea nimic si a cazut din picioare si a murit. Vreau sa va readuc aminte de cei care au plecat acasa, neavand aproape nimic, si s-au intors dupa cinci-sase zile, cu tot felul de complicati pulmonare. De asemenea, acesti pacienti nu puteau fi transferati, pentru ca poate ar fi fost daune mult mai mari. Evolutia este imprevizibila. De aceea noi suntem reticenti privitor la cazurile care au ramas, pentru ca nu stii niciodata cand cineva poate sa se deprecieze. De exemplu, in cazurile pe care le tratez, o gramada dintre ele merg foarte bine, dupa care incep sa dea înapoi a doua zi. Si iar ne luptam o zi intreaga sa-i aducem la un nivel compatibil stabil. Acest coeficient de neprevazut nu putem sa-l anticipam, cu toata stiinta noastra", a declarat Dan Enescu, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea