Social

#perchezitii #ortoped Gheorghe Burnei #Gheorghe Burnei # spital marie curie #spitalul marie curie

Perchezitii la Spitalul Marie Curie, in prezenta medicului Gheorghe Burnei

Noi perchezitii au loc astazi la Spitalul Marie Curie din Capitala, in sectia de Ortopedie. Perchezitiile au loc in prezenta medicului Gheorghe Burnei, care a fost adus special de acasa, unde se afla in arest la domiciliu.

Celebrul medic ortoped pentru copii Gheorghe Burnei a fost plasat in arest la domiciliu fiind suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita, potrivit unor surse din Politie.

Intre timp, ies la iveala noi acuzatii grave la adresa medicului Gheorghe Burnei, care ar fi recunoscut ca ar fi folosit oase de vita cumparate de la macelarie pentru noi transplanturi. Acestea au fost gasite de anchetatori intr-un frigider al sectiei de Ortopedie de la Spitalul Marie Curie, in care angajatii isi tineau mancarea. Ramasitele umane erau tinute intr-o punga, in congelator, iar unele erau vechi si de 5 ani, dupa cum a constatat si un reprezentant al Agentie Nationale de Transplant, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: adevarul.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea