Social

#dna #perchezitii #spitale

Perchezitii de amploare la patru spitale din Bucuresti

Procurorii DNA fac perchezitii la patru spitale mari din Capitala, prejudiciul fiind estimat la 2,6 milioane de euro. Este vorba despre Institutul Clinic Fundeni, la Institutul Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu", la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" si la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia".

Potrivit mediafax.ro, perchezitiile au loc la sediul Institutului Clinic Fundeni, in biroul managerului Carmen Orban si in biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu" se ridica documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja si din cel al sefului de Serviciu Anatomie - Patologica - Madalina Gabriela Radu. La Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" sunt perchezitii in biroul managerului Bogdan Paltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia" in biroul Elenei Postolache – sef laborator si la in birourile utilizate de Serviciul Achizitii.

"In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", anunta procurorii anticoruptie intr-un comunicat de presa.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea