Social

#steaua #ghencea #jucatori #fotbal #pepe moreno

Pepe Moreno si Tiago Gomez, posibil definitiv jucatorii Stelei

Steaua vrea jucatori sud-americani. Gruparea din Ghencea a anuntat astazi ca Pepe Moreno va reveni la Steaua in sezonul viitor, insa va trebui sa plateasca aproape un sfert de milion de euro daca il vrea pe portughezul Tiago Gomez .

Atacantul columbian Jose Alcides Moreno Mora - Pepe va juca din nou pentru gruparea din Ghencea, dupa cum anunta Realitatea TV. El va reveni in Ghencea dupa ce oficialii ros-albastrilor l-au imprumutat pentru sezonul 2009-2010 de la gruparea Independiente de Avellaneda din Argentina.

Pepe Moreno a evoluat pentru Steaua si in returul sezonului 2007-2008, cand a inscris cinci goluri in 15 partide din Liga I. Ros-albastrii il vor putea cumpara definitiv pe Moreno la sfarsitul campionatului viitor, dupa ce se va incheia perioada de imprumut pentru un sezon de la gruparea argentiniana Independiente de Avellaneda.

Pepe Moreno a mai evoluat la Dinamo Kiev, participand la meciul din Liga Campionilor, atunci cand Steaua invingea cu 4-1 in Ucraina, dar si pentru echipe precum Deportivo Pasto (Columbia), America de Cali (Columbia), acolo unde a fost coechipier cu portarul Stelei, Robinson Zapata Millonarios (Columbia), Independiente de Avellaneda (Argentina).

Steaua l-ar putea cumpara si pe mijlocasul Tiago Gomez. Presedintele clubului portughez Estrela Amadora a declarat astazi, citat de Realitatea TV, ca Steaua il poate achizitiona definitiv pe Gomez pentru 240.000 de euro.

Tiago Gomez a fost imprumutat de Estrela Amadora la Steaua pentru un an, iar conform intelegerii initiale formatia din Ghencea ar fi trebuit sa plateasca 700.000 de euro pentru a-l cumpara definitiv pe jucator. Oficialii Stelei nu sunt dispusi insa sa dea atatia bani pe Tiago, iar Estrela, pentru ca are grave probleme financiare, a redus suma la 240.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea