Social

Pep Guardiola ar putea antrena Barcelona

Presedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta , a anuntat in cursul zilei de ieri, ca incepand din sezonul urmator va renunta la serviciile actualui antrenor, Frank Rijkaard .

Cel mai probabil, olandezul va fi inlocuit de fostul capitan al catalanilor, Pep Guardiola , care va fi instalat pe banca tehnica incepand din aceasta vara.

„Acest ciclu s-a incheiat din cauza ca rezultatele nu au fost cele asteptate. Situatia din ultima editie de campionat ne-a dezamagit foarte mult. Nu am fost in stare sa corectam greselile si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne despartim de Frank la finalul sezonului”, a declarat Laporta.

Rijkaard a ajuns pe banca tehnica a Barcelona in 2003, si a castigat doua  titluri de campionat si odata Liga Campionilor. Din cauza parcursului prost al catalanilor din sezonul care numai ce s-a incheiat, si esecul de pe Bernabeu, antrenorul olandez va parasi cublul inainte ca mandatul sau sa expire.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea