Social

#container paza

Pentru paznicii profesionisti container paza de la Heborom.ro

Compania HEBOROM INTERNATIONAL ROMANIA aduce pe piata autohtona un plus de confort si siguranta pentru fiecare agent de paza, care trebuie sa-si indeplineasca functiile sale de serviciu.

Fiecare client in parte va reusi sa-si gaseasca un container paza, care benefeciaza atat de o izolare termica cat si de posibilitati extinse de personalizare. Fie ca este vorba de santiere de constructie, sedii de firma sau ansambluri rezidentiale un container pentru paznic in mod facil ii va oferi toate conditiile pentru a fi protejat de conditiile meteo schimbatoare.

Orice paznic care isi va desfasura activitatea intr-o astfel de incapere va descoperi ca aceasta tine caldura pe timpul ernii si racoare vara. Pentru client containerul va fi o investitie pe termen lung care se poate monta si demonta dupa preferinte si nevoie in cel mai scurt timp cu putinta.

Vaste utilizari pentru produsele companiei HEBOROM INTERNATIONAL ROMANIA

Toate produsele companiei HEBOROM INTERNATIONAL ROMANIA intampina necesitatile moderne si contribuie la dezvoltarea urbana. Produsele HEBO SITY, din categoria caror face parte si containerele pentru paza au posibilitati vaste de utilizare:

  • Unitati de WC-Dus, unul dintre cele mai comercialzate obiecte pot fi montate in parcuri si zone de agrement, in santiere sau sedii de firma. Aceste produse sunt izolate termic si fonic, oferind in acest mod intimitatea de care orice persoana are nevoie pentru a se desfasura dupa bunul plac.
  • Unitati de vanzare – niste sisteme performante, care ofera toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor economice de orice fel, in deplina siguranta si confort. Spatiul acestor containere va feri atat de vremea schimbatoare cat si de furturi si spargeri.
  • Birouri Multi-Scop, care fie este montat in curtea unei firme sau pe santier ii ofera fiecarui manager sau sef de santier un confort sporit, alaturi de de un echilibru termic eficient. Mai mult decat atat, acestea pot fi racordate imediat la reteua de apa, canalizare si energie electrica.
  • Statii de Taxi, care asigura un confort identic cu acel din costructiile clasice, au o instalare usoara si rapida, amplasarea se poate face in orice locatie plana sau inclinata, sunt rezistente la intemperii si cutremure.

Indifirent de alegerea facuta, Heborom.ro pune la dispozitia clientilor sai numeroase produse in realizarea caror este folosit cimentul natural Hekimboard. Sunt aduse in discutie o gama variata de sisteme performante, bazate pe o intelegere activa a pietei si pe dorinta de a oferi constant cele mai fiabile si performante produse, care sa se ridice la standartele UE aflate in vigoare. Astfel, fiecare client benefeciaza de solutia cea mai potrivita.

Cel mai simplu mod de a procura produse de la Heborom.ro

Pentru comenzi container paza sau alte produse si servicii ne puteti contacta la numerele de telefon +4.0724.211.251 , sau ne faceti o vizita la sediul din Calea Bucurestilor, nr.67, Otopeni, jud. Ilfov, Romania.

Va mai oferim un mod simplu de a cumpara produsele noastre prin indeplinirea formularului de comanda de pe sectiunile site-ului companiei HEBOROM. Daca ceva nu gasiti in stoc ne apelati si in cel mai scurt timp, vom aduce special pentru d-voastra produsul cautat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea