Social

Pentru 50.000 de euro "facem ce trebuie!"

Atar ar costa votul unui consilier, pentru a trece de partea PD-L. Chiar daca la nivel de partide protocolul constituit intre Alianta pentru Timis si PSD pare "beton", alegerea celor doi viceprimari si doi vicepresedinti de consiliu judetean nu este chiar o formalitate. Acest lucru ar trebui sa se realizeze in intervalul 15-20 iunie, dupa depunerea de fiecare partid a deconturilor contabile din campania electorala.

Pana atunci, apar tot felul de speculatii, conform carora PD-L Timis nu ar fi depus asa usor armele si ca va forta prin orice mijloace obtinerea macar a doua posturi din cele patru mentionate.

Cea mai vehiculata varianta care circula prin politica locala este ca votul unui consilier din alte partide decat PD-L ar costa 50.000 de euro . Aceasta ar fi suma pe care taranistul, liberalul, pesedistul sau udemeristul ar primi-o daca nu ar vota cu candidatii propusi de ApT si PSD, ci ar inclina balanta in favoarea PD-L-ului, partid despre care se spune ca ar umbla la oameni, pentru a face ce trebuie, adica sa voteze invers de cum s-a stabilit prin protocol.

La nivel de CJT, sarcina democrat-liberalilor este mai usoara, pentru ca ar avea nevoie de doar trei voturi, pentru a obtine majoritatea necesara, fata de sase, cate le trebuie la consiliul local. Oricum, consilierii care vor trada partidul trebuie sa fie constienti ca, in acest caz, isi vor pierde aproape sigur mandatul, pentru ca e greu de crezut ca vreunul dintre partide ii va mai tolera, dupa ce au fost prinsi tradand. (continuarea in Renasterea Banateana)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Renasterea Banateana

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea