Social

#pensionari #casa de pensii #bilete tratament #tratament balnear

Peste 50.000 de bilete la tratament pentru pensionari

Anul acesta vor fi repartizate peste 50.000 de bilete la tratamente balneare pentru pensionari si asigurati, a anuntat Casa Nationala de Pensii Publice.

"In unitatile de tratament balnear, proprietate a Casei Nationale de Pensii Publice, este asigurat pentru anul 2013 un numar de maxim 50.352 de locuri la tratament balnear, repartizate pe maxim 16 serii de trimitere", potrivit unui proiect de hotarare de guvern care se afla in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Muncii.

De aceste bilete de tratament pot beneficia toate persoanele care au calitatea de pensionar al sistemului public de pensii, asigurat al sistemului public de pensii si beneficiar al unei categorii speciale conform prevederilor ce reglementeaza dreptul la aceste bilete de tratament.

Persoanele care se incadreaza in aceste categorii pot beneficia de un singur bilet de tratament pe an, iar acestea vor fi impartite de catre Casa Nationala de Pensii Publice, prin casele teritoriale de pensii.

Sursa foto: www.gorj-domino.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea