Social

#pensionari militari #pensionari #restituire bani #restituire bani pensionari

Pensionarii militari nu vor mai fi obligati sa restituie banii primiti in plus

Comisiile de aparare si de munca din Camera Deputatilor, au adoptat, in cadrul sedintei de miercuri, raportul la proiectul de lege privind pensiile militarilor.

Potrivit raportului, pensionarii militari nu vor mai fi obligati sa restituie sumele primite in plus pe perioada recalcularii drepturilor banesti.

"Procesul e in doi pasi. Intr-o prima urgenta s-a oprit masura abuziva prin care urma sa le bagam oamenilor mana in buzunar, sa li se opreasca sumele primite anul trecut si in a doua etapa vom aduce pensiile diminuate la nivelul avut in plata in decembrie 2010", a declarat Corneliu Dobritoiu, ministrul Apararii, la finalul sedintei.

George Scutaru (PNL), vicepresedintele Comisiei de aparare, a anuntat ca de aceasta masura vor beneficia 26.500 de pensionari militari, dintre care 9.020 pensionari MApN, 1.500 pensionari SRI si aproximativ 15.500 pensionari a Ministerului de Interne.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea