Social

#buget #pensii #decembrie #crestere pensii

Pensiile vor creste, chiar daca bugetul nu va fi aprobat pana pe 31 decembrie

Vesti bune pentru pensionari la final de an: pensiile vor creste cu rata inflatiei, conform legii. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, care a declarat miercuri ca pensiile vor creste chiar daca bugetul pe 2013 nu va fi aprobat pana la 31 decembrie.

Premierul Victor Ponta a facut aceasta declaratie in timpul unei conferinte, cand a fost intrebat de jurnalisti daca pensiile ar putea creste la inceputul anului 2013, in conditiile in care bugetul nu va fi aprobat pana la finele anului 2012.

Ponta a mai precizat ca exista o singura obligatie pe care o va indeplini si anume aceea de a prezenta bugetul in 15 zile de la investirea noului guvern.

Premierul a mai declarat si in luna august a acestui an ca pensiile ar putea fi majorate in 2013, daca conditiile economice vor permite acest lucru. Romania a fost unul dintre putinele state din UE care s-au aflat pe crestere in trimestrul al doilea al acestui an.

Sursa foto: aradon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea