Social

#pensii #majorari #mariana campeanu #victor ponta #buget 2013

Pensiile se vor majora in 2013

Guvernul isi propune sa majoreze pensiile in 2013, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta. Informatia a fost confirmata si de ministrul Muncii, Mariana Campeanu, care insa nu a putut preciza exact cu cat la suta urmeaza sa creasca.

"Noi o sa facem categoric o majorare a pensiilor incepand cu 1 ianuarie. Am facut mai multe calcule, bugetul pe anul viitor nu este inca definitivat, de aceea nici nu se poate afirma inca o cifra. De asemenea, vom avea o discutie cu FMI. Dupa ce toate prevederile pe care dorim sa le includem in bugetul pe anul viitor se vor incadra in deficitul pe care trebuie sa-l avem, atunci se va putea anunta si cifra respectiva", a spus Mariana Campeanu la Romania TV.

Indexarea pensiilor este unul dintre punctele care se vor regasi in programul de guvernare pe care USL il va lansa in cursul acestei zile. Ponta spune ca indexarea se va face aplicand legea adoptata de fosta majoritate parlamentara, pe care si cei de la USL au sustinut-o.

Sursa foto: cronicavj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea