Social

#gheorghe flutur #sulfina barbu # Bogdan Buzaianu #Elena Udrea DNA #dna

Pelerinaj la DNA. Cine a dat azi declaratii

Dupa ce Elena Udrea a recunoscut ca a primit bani de la omul de afaceri Bogdan Buzaianu, pe care i-a directionat catre PDL, toata conducerea partidului din urma cu 6 ani este audiata de procurori.Astazi le-a venit randul Sulfinei Barbu, lui Gheorghe Flutur si lui Emil Boc.

„Am fost citata in dosarul in care este cercetata doamna Elena Udrea. Nu-l cunosteam pe domnul acela. Sa speram ca dupa ce voi raspunde voi putea face declaratii. Nu stiu care sunt intrebarile, dar probabil sunt in calitate de membru al biroului de conducere al fostului PDL”, a spus fostul ministru al Mediului. Sulfina Barbu a mai declarat ca banii la partid veneau din cotizatii si din donatii.

Intrebata ce motive are Elena Udrea sa declare ca omul de afaceri Bogdan Buzaianu ar fi mers la partid cu bani si ca despre acest lucru stiau si persoane din conducerea PDL de atunci, Sulfina Barbu a raspuns: “Cred ca este dificil pentru o persoana care este cercetata penal si in atat de multe dosare si probabil ca incearca sa arunce vina si pe ceilalti. Nu stiu care sunt motivele domniei sale, dar eu sunt convinsa ca vor stabili cei din justitie adevarul si vinovatii”.

Si senatorul liberal Gheorghe Flutur a declarat ca nu a fost la curent de “finantarea” amintita. “Am raspuns la toate intrebarile procurorului de caz. Nu cunosc niciun element, nu am cunostinta de aceasta finantare de care se vorbeste, n-am vazut aceste persoane niciodata. Cercetarea este in curs”, a spus Flutur dupa audieri.

„Nu l-am cunoscut niciodata pe Bogdan Buzaianu” a fost si raspunsul fostului premier.

in dosarul Elenei Udrea au mai fost audiati Vasile Blaga, Ioan Oltean, Anca Boagiu si Adriean Videanu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea