Social

Pele a depus o plangere impotriva unui club de fotbal al sectei Moon, pe care il acuza de escrocherie

Legedarul fotbalist brazilian Pele a depus o plangere impotriva unui club de fotbal apartinand celebrului guru al sectei Moon, sud-coreeanul Sun Myung Moon, pe care il acuza de escrocherie , scrie cotidianul Sao Paulo Folha, citandu-l pe vicepresedintele clubului, Waldir Cipriani.

Pele acceptase sa-si vanda imaginea clubului paulista Atletico Sorocaba pentru a promova organizarea turneului Copa de la paz Cupa pacii, care s-a desfasurat in iulie 2003 in Coreea de Sud, si acuza secta Moon ca nu l-a platit pentru acest lucru.

Cel care este recunoscut drept cel mai mare jucator de fotbal din istorie afirma ca ar fi trebuit sa primeasca 200.000 dolari 156.000 euro si 30 la suta din retetele Cupei pacii, pentru cele cateva aparitii ale sale si pentru utilizarea numelui sau in promotie de catre organizatori.

El cere in justitie daune-interese "de cel putin patru milioane dolari", denuntand o utilizare abuziva si ilegala a imaginii sale, adauga ziarul citat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea