Social

Pe Valea Oltului reluarea traficului rutier a fost amanata

Lucratorii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN) au continuat, ieri, dinamitarea versantului, in dreptul localitatii valcene Caineni, unde circulatia pe DN 7 este blocata de o saptamana.

"A fost facuta o noua impuscatura a versantului, pentru care am folosit 30 kilograme de dinamita. Au cazut stanci, dar nu in cantitate mare, iar acum intervenim ca sa dam bolovanii la o parte si incercam sa curatam strada. Cred ca cel mai sigur joi dimineata se va da drumul la circulatie, pe un singur fir", a declarat Eugen Manescu, directorul CNAND, districtul Valcea.

Ministrul transporturilor, turismului si constructiilor, Gheorghe Dobre, a declarat, marti dupa-amiaza, ca traficul rutier pe Valea Oltului in zona afectata de caderile de pietre ar putea fi reluat in 36 de ore daca lucrarile se desfasoara conform programarilor. Traficul rutier pe Valea Oltului, in judetul Valcea, precum si traficul feroviar au fost blocate, miercurea trecuta, dupa ce bucati de stanca s-au prabusit de pe versanti , pe sosea si pe calea ferata . Luni dimineata continuau sa cada stanci, iar tunelul care fusese deblocat in mare parte, acum doua zile, a fost astupat. Alte doua dinamitari ale versantului de pe Valea Oltului au avut loc luni, in incercarea de stabilizare a caderii de stanci pe DN 7.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea