Social

#candidat #pdl #alegeri prezidentiale #vasile blaga

PDL va avea propriul candidat la viitoarele alegeri prezidentiale

PDL va participa la alegerile prezidentiale cu propriul candidat, a declarat aseara  presedintele PDL, Vasile Blaga. Intrebat daca ar sustine o alianta cu PNL in vederea unui candidat la alegerile prezidentiale, liderul democrat-liberal a raspuns ca nu isi doreste destramarea USL-ului, fiind de parere ca aceasta alianta trebuie sa ramana in formula actuala.

"Nu fac parte dintre cei care cred ca maine-dimineata se va sparge USL si va fi extraordinar de bine si ca PDL-ul va castiga puncte stand cu burta la soare. Va trebui in fiecare zi sa aratam derapajele de la tot ceea ce inseamna democratie ale acestui Guvern. In acest moment, dupa cate stiu, PNL-ul are un candidat la presedintie. Va avea si PDL-ul", a adaugat Vasile Blaga la Realitatea TV.

In ceea ce priveste o posibila colaborare cu UDMR, Blaga a sustinut ca au existat in permanenta discutii cu aceasta formatiune, care nu au dus la incheierea unei intelegeri. Presedintele PDL a mai spus ca in acest moment nu "vede" cum democrat-liberalii ar putea colabora cu PP-DD, formatiunea condusa Dan Diaconescu. Vasile Blaga nu exclude insa posibilitatea ca cele doua partide sa poate semna impreuna motiuni simple sau de cenzura.

Sursa foto: impactgorj.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea