Social

#pdl #pntcd #colaborare pdl pntcd #colaborare politica

PDL si PNTCD au semnat un protocol de colaborare la nivelul Bucurestiului

Elena Udrea, presedintele organizatiei PDL Bucuresti, si Alex Stefanescu, liderul organizatiei PNTCD Bucuresti au semnat, marti, un protocol de colaborare politica si sustinere reciproca, valabil la nivelul Capitalei.

"Se asociaza in momentul de fata un burghez eficient, un om de actiune, cu o aristocrata saraca si din aceasta combinatie cred ca va iesi o echipa puternica", a declarat Alex Stefanescu.

Acesta a mai afirmat ca partidul sau "vine cu un capital de noblete de care este foarte mare nevoie in politica romaneasca" si ca asocierea dintre cele doua formatiuni "nu este actiune politica de mare anvergura, dar are o valoare simbolica".

"E un parteneriat pe termen lung, ne propunem ca el sa continue la alegerile parlamentare din toamna. Dorinta noastra, a PDL Bucuresti, este ca PNTCD sa intre in Parlament, ne dorim sa fim parteneri cu PNTCD in Parlamentul Romaniei asa cum am fost in 2009, cand au sustinut candidatul nostru, pe Traian Basescu", a declarat la randul sau Elena Udrea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea