Social

#alianta #pdl #declaratii #pnl #ioan oltean

PDL nu exclude o posibila alianta post-electorala cu PNL

Deputatul democrat-liberal Ioan Oltean sustine ca PDL nu exclude o posibila alianta cu PNL, dupa alegerile parlamentare din luna decembrie.

"Noi n-am scos niciodata din carti o viitoare alianta, o viitoare discutie cu PNL, care a fost intotdeauna o forta politica ce a avut multe puncte comune cu noi si cu care noi, in anii 2005-2006, am avut o guvernare extrem de performanta", a declarat Oltean, la RFI Romania.

Deputatul spune ca partidul sau se bazeaza pe "o posibila asezare corecta pe esichierul politic al Partidului National Liberal".

Ioan Oltean a profitat de ocazie pentru a atrage atentia ca, din punctul sau de vedere, alianta USL, din care fac parte PSD, PNL si PC, nu este una in care partidele gandesc la fel, au aceleasi ideologii si aceeasi constructie economica.

Parlamentarul mai spune ca, in viitoarele sale discutii, PDL va lua in calcul partidele care au o orientare politica de dreapta.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea