Social

PDL defileaza la Alba-Iulia sub privirile PNL si PSD

Reprezentantii PDL au cele mai mari sanse de a ramane la conducerea judetului Alba si a resedintei de judet. Politicienii din Alba se lupta cu mare prudenta .

Ei se ataca unii pe altii, dar evita sa aduca vorba, in campanie, despre probleme delicate precum Kronospan Sebes (cel mai mare producator de pal melaminat din Romania, care a ridicat o fabrica fara autorizatii de mediu) sau Rosia Montana .

In aceste conditii, cea mai spectaculoasa batalie electorala din judetul Alba se da pentru primaria resedintei de judet, Alba-Iulia. Lupta se da intre trei candidati: Mircea Hava (PDL), Doina Harda (PSD) si Cosmin Covaciu (PNL). Toate sondajele comandate de partide il dau pe Mircea Hava, primarul in exercitiu, castigator in primul tur de scrutin.

Hava, candidatul-minune

Mircea Hava este unul dintre cei mai cunoscuti primari din tara. Este implicat in administratie din anul 1992, cand a obtinut functia de viceprimar . Patru ani mai tarziu, isi incepea lunga cariera de primar. In general, este apreciat de locuitorii orasului pentru ca da impresia ca se implica si ca e alaturi de comunitate.

Unul dintre proiectele cu care a avut succes, impreuna cu comunitatea, a fost cel din vara trecuta . Atunci i-a mobilizat pe locuitorii orasului care au votat masiv in favoarea Cetatii Alba-Iulia ce a devenit astfel una dintre cele 7 minuni ale Romaniei. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea