Social

#pdl #monitorul oficial #plangere penala # sef monitorul oficial

PDL a depus plangere penala impotriva sefului Monitorului Oficial

PDL a anuntat, marti, ca a depus plangeri penale in care ii acuza de abuz in serviciu pe Ioan Moraru, secretarul general al Guvernului, si Adriana Costescu, directorul general al Monitorului Oficial.

Cei doi au refuzat sa publice o erata a Curtii Constitutionale prin care se clarifica procedura de transmitere a listelor electorale care au stat la baza referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

"Astazi, PDL a formulat plangere penala impotriva domnului Ioan Moraru, secretar general al Guvernului si a doamnei Adriana Costestu, directorul general al Regiei Autonome Monitorul Oficial, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Cei doi, alaturi de prim-ministrul Ponta, refuza sa publice o erata la o decizie a Curtii Constitutionale trimisa spre publicare inca de ieri", a declarat, marti, Sulfina Barbu, vicepresedintele PDL.

"Ma refer aici la trei randuri din decizia Curtii privind respingerea constestatiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din 29 iulie", a precizat Barbu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea